PIZZERIA ALI BABA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Ali BaBa. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:15 Pizza luier veel
29 jan 2023 om 18:42 Ik weet niet waarom, maar het is niet normaal. Zo lang gewacht om te bestellen en er was ongesmolten kaas op de pizza bij bezorging. De pizza was niet gebakken. Ik weet niet waarom ik altijd bestelde en het was goed en niet vandaag. Ik denk dat alles
28 jan 2023 om 0:58 Te wisselvallig, ik kap met bestellen bij jullie.
26 jan 2023 om 22:34 Eten koud en verkeerde bestelling. Uiteindelijk gebeld en heb daar een compensatie voor gekregen. Netjes afgehandeld.
22 jan 2023 om 20:10 Aangegeven om 16.45 dat ik mijn eten graag om 17.45 bezorgd wilde hebben, dat werd veranderd door hun naat 18.04.. prima kan ik mee leven, uiteindelijk om kwart voor 7 pas kunnen eten.. eten was gelukkig wel goed warm en lekker, alleen de patat niet
22 jan 2023 om 20:00 Heerlijk gegeten alles was ook super vers !
22 jan 2023 om 19:49 Eten was vers en warm. Hoop dat deze kwaliteit van eten de nieuwe standaard is!
21 jan 2023 om 22:12 2,5 uur gewacht op onze bestelling. Spareribs waren niet te doen.
21 jan 2023 om 21:29 2 uur en een kwartier wachten, eten was verder prima en warm
21 jan 2023 om 10:06 Eten was er snel en het was lekker. Er werd ook keurig rekening gehouden met de opmerkingen. Top!
20 jan 2023 om 17:19 Kapsalon was prima kwaliteit en ruime portie. Had iets warmer gemogen maar gezien de afstand begrijpelijk. Vriendelijke bezorging binnen de opgegeven tijd.
20 jan 2023 om 12:08 De bestelling was een uur later dan we hadden opgegeven. We hadden kipkebab besteld maar ontving kipfilet met champions en uien. Nooit kipkebab bestellen, want je krijgt niet waar voor je geld