PIZZERIA ALI BABA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Ali BaBa. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 21:31 Ruim 2,5 uur gewacht. Meerdere keren gebeld en elke keer werd er gezegd dat het er met 15 minuten zou zijn. We kregen wel netjes wat blikjes drinken, maar alsnog erg jammer. Uiteindelijk pas om half 10 wat te eten.
11 jun 2024 om 13:03 Weer iets anders gekregen dan wat besteld was, zonder contact hierover. Shoarma van matige kwaliteit met slechts 1 mini bakje saus. Laatste keer dat ik hier besteld heb.
10 jun 2024 om 8:17 Essen war lauwarm. Teig von der Calzone nicht durchgebacken. Bei 75 Minuten Verspätung, ist selbst ein Stern für die Lieferzeit zu viel.
9 jun 2024 om 20:54 Ik kon het met 15min op halen was super lekker krijgt egt waar voor je geld egt en aanrader
4 jun 2024 om 22:02 Super snsl klaar gezellig mensen egt en aanraden
1 jun 2024 om 9:29 Helemaal ruk deze keer. Ik wacht er nog op. Niet gebeld helemaal niks
29 mei 2024 om 23:15 Werd na 20 minuten gebeld dat een besteld gerecht op was. Iets anders gekozen. Eten zou na 60 minuten komen. Het werden er bijna 90. 1,5 uur op je eten wachten is niet normaal.
26 mei 2024 om 21:48 2 uur gewacht op slappe koude patat en een kouwe sompige kip burger. Slechtste eten ooit
26 mei 2024 om 18:27 Ruim anderhalf uur moeten wachten op de bestelling met lauwe zachte patat. Ook de shoarma pizza was niet echt lekker. Jammer.
26 mei 2024 om 17:45 Twee en een half uur op een zo goed als koude pizza wachten terwijl er €8,- bezorgkosten wordt gerekend?! Voor mij niet voor herhaling vatbaar…
26 mei 2024 om 9:21 Het duurde heel lang
24 mei 2024 om 21:49 Eten was super. Helaas duurd het erg lang. 16.15 besteld voor 17.15 en het kwam pas om 18.10. Kwaliteit goed was warm en goed te betalen